TOIMITUS- JA PALAUTUSEHDOT

TOIMITUSEHDOT

Toimitukset pyritään tekemään mahdollisimman pian. Tänään tilatut tuotteet pyritään saamaan viimeistään ylihuomenna tavarantoimittajalle. Yksilöidyissä tuotteissa toimitusaika on luonnollisesti pidempi mutta pyrimme toimittamaan tavarat 14 päivän kuluessa. Tässäkin pitää huomioida sesonkien tuomat vaihtelut. Tavoitteena on kuitenkin saada toimituettua tilatut tuotteet vastaanottajalle mahdollisimman pian.

OSA- JA JÄLKITOIMITUKSET

Mikäli tuote tai osa tuotteista loppuu varastosta kesken niin voimme toimittaa osatoimituksen. Osatoimituksesta ilmoitetaan asiakkaalle etukäteen. Mikäli toimituskulut ovat asiakkaan maksettavana niin jälkitoimituksen toimituskulut maksaa myyjä. Asiakkaalta veloitetaan siis vain yhdet toimituskulut.

TOIMITUSHÄIRIÖT

- Mikäli tavara on tilapäisesti loppunut varastosta ja toimitukseen on odotettavissa yli kolme päivää viivästystä niin ilmoitamme asiasta välittömästi tilaajalle. Sovimme jatkotoimenpiteet tilaajan kanssa.

PALAUTUSEHDOT

Viallisen tuotteen tai väärin toimitetun tuotteen palauttaminen
- Tuotevirheen sattuessa, asiasta tulee välittömästi vian huomattua (7 vrk:n kuluessa) ilmoittaa meille joko puhelimitse tai sähköpostitse.
- Sovimme palautustavan/välineen sekä jatkotoimenpiteet
- Tuotepalautuksen toimituskulut maksamme me

Väärin tilatun tuotteen palauttaminen
- Mikäli tilaaja on tilannut väärän (malli, koko, väri tms.) tuotteen niin asiasta tulee välittömästi ilmoittaa meille.
- Palautuksen ollessa kyseessä, asiakas maksaa toimituskulut. Palautamme rahat kun virheetön ja käyttämätön tuote on palautunut meille.
- Vaihdon ollessa kyseessä, asiakas maksaa toimituskulut meillepäin ja me toimitamme uuden tuotteen postikuluitta asiakkaalle.

YKSILÖITYJEN TUOTTEIDEN PALAUTUS/VAIHTO

Mikäli tuotteisiin on tehty yksilöiviä merkintöjä (painatus/brodeeraus tmv.) emme valitettavasti vastaanota palautuksia mikäli tuote on virheetön.
Mikäli virhe on tapahtunut tuotetta tilattaessa niin siinä tapauksessa emme voi suorittaa vaihtoa tai emme vastaanota tuotepalautusta.

Mikäli virhe on meistä johtuva (väärä painatus, painoväri tai tuote) niin siinä tapauksessa normaalit palautusehdot ovat voimassa.
Mikäli tuotteessa on virhe niin normaalit vaihto-/palautusehdot ovat voimassa vaikka tuote olisikin yksilöity.

YKSILÖITYJÄ TUOTTEITA TILATESSA KANNATTAA TARKASTAA SEKÄ TILAUS ETTÄ PAINOMATERIAALIT "VIELÄ KERRAN" ENNEN TILAAMISTA.
Pyrimme tarkastamaan materiaalit ennen tuotantoa ja ilmoittamaan mikäli niissä on teknisiä ongelmia. Mikäli huomaat kuitenkin tilanneesi väärää tavaraa tai lähettäneen väärän materiaalin niin yhteydenotto mitä pikimiten saattaa vielä pelastaa tilanteen.